torstai 15. marraskuuta 2012

Verstasmyyjäiset

Blogin päivittäminen on lähtenyt nyt vähän hitaasti käyntiin, on vähän totuttelemista että tämäkin on taas olemassa. 

Osallistuin viime lauantaina Taitokeskuksen järjestämiin Verstasmyyjäisiin. Myyjäisissä oli paljon hienoja käsityöläisten tuotteita, materiaaleja ja työpajoja. 

MMM-kirjat edustamassa.

Minulla oli suuri kunnia päästä samaan pöytään HasaDesignin ja Tiinasmokon tuotteiden kanssa. Kuvassa näkyy HasaDesignin neulakirjoja ja laukkuja, sekä minun kirjojani. En tajunnut sitten heti alussa ottaa kuvia, miulta on jo tuosta hävinnyt pari kirjaa.

Tässä vielä Tiinasmokon loistavia kirjankansista tehtyjä laatikoita. Sinne voi laittaa salaisuuksia joita päällä oleva eläin vartioi :)

Vaikka taisin edustaa kahden unettoman yön jälkeen hieman huonosti (kirjoja väsättiin taas viime tingassa yömyöhään), niin silti käteen jäi paljon hyviä keskusteluja ihmisten kanssa, ideoiden jakamista ja kehuja joista olin niin otettu.

Taitokeskuksesta vielä - suosittelen suuresti käymään paikan päällä, Taitokeskus sijaitsee Kivääritehtaalla (Kivääritehtaankatu 8, Jyväskylä). Taitokeskus järjestää kaikenlaisia tapahtumia, koulutuksia ja lisäksi myyvät materiaaleja ja tarvikkeita kudontaan, huovutukseen ja kankaanpainantaan. He välittävät myös nukke- ja nallemateriaaleja sekä paperimassa-arkkeja.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...