maanantai 29. lokakuuta 2012

Tv-pöydän muodonmuutosDyykkasin joku aika sitten vanhan tv-pöydän. Vanhoissa tv-pöydissä ja puhelinpöydissä on mielestäni Sitä jotain. Pöydän pinta oli aivan hirveässä kunnossa, reunat repsotti ja pinnan lakka hilseili pois. Revin päällimmäisen pinnan pois, joka lähti yllättävän hyvin vaikka välillä kyllä vähän kiroilutti 
 

Pinnan alta paljastui kiva puupinta. Alkuperäinen suunnitelmani oli maalata pöytä, mutta tykkään tuosta kyllä tuollaisenaan. 


Puiset viinilaatikkoni saivat täydellisen tason alleen. Aiemmin laatikot olivat vain lattialla ja harkinnassa oli ostaa niitä pari lisää että se näyttäisi enemmän hyllyltä, mutta nyt ei tarvitsekaan!

Tässä vielä kuva sängystäni. Olen tällä hetkella muuten hyvin tyytyväinen huoneeni sisustukseen. Omistan ainoastaan yhden asian tässä huoneessa mistä en tykkää - kirjoituspöytäni. Ja sillekin aion tehdä jotain jotta se muuttuisi mieluisammaksi. Mitään ideoita tuollaisen vaalean puun värisen kirjoituspöydän tuunaamiseen? :)

4 viestiä:

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavaa kierrätystä! Pöydästä tuli tosi kiva!

Tuuli kirjoitti...

Mielettömän kiva kokonaisuus viinilaatikkoineen päivineen!

Nöpöstiina kirjoitti...

Mahtavan upea pöytä/hylly yhdistelmä! Mä en olisi varmaan oivaltanut, että tuollaisesta vanhasta tv-pöydästä voi saada noin hienon! Olisin tod.näk. kävellyt ohi ja tuhissut miten ruma hökötys. Täytyypä tarkistaa asenteensa :)

unilaulu kirjoitti...

Kiitos yhteisesti kaikille :)
Nöpöstiina - miulla saattaa joskus olla sellainen asenne että on se kuinka ruma tahansa niin ei sitä saa noin vaan hylätä vaan sille täytyy jollakin tavalla keksiä uusi elämä! :D

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...