lauantai 26. toukokuuta 2012

Viime päiviä

Elämä on ollut tavallista kiireistä arkea että käsitöihin ei ole jäänyt aikaa. Lisäksi huoletkin on vaivannut tämän pienen ihmisen päätä jonnin verran. Onneksi ne alkavat jo hieman helpottamaan :)

Mutta tässä asioita ja huomioita viime päiviltä:


Dinosauruspurkeista on löytynyt muutakin hyötyä, meinaan sormukset pysyvät hyvin tallessa yön ajan urheiden vartijoiden päällä.

Ja lisäksi ne muodostavat hauskoja varjoja.

Ostin ensimmäisen bambutiskirätin, itselleni ja samalla myös kaverille tupaantuliaslahjaksi. Minulla on vain ongelmana näiden tiskirättien kanssa että eihän minun tekisi mieli näin näteillä räteillä mitään likoja alkaa puhdistamaan. Ehkä korkeintaan pölyjä. Ja joku voisi keksiä tumman värisiä rättejä ja keittiöpyyhkeitä myös koska ne ovat lähes aina valkoisia ja ne menevät hetkessä likaisiksi.  

Viikolla sattumalta huomattiin Finnkinolla olevan superpäivän ja pääsin viimein katsomaan Tim Burtonin Dark Shadown. Odotukseni olivat aika korkealla, mutta eivät suotta - elokuva oli mahtava! Hauska ja todella nokkela. Elokuvissa on tullut käytyä nykyään harmillisen vähän. Elokuvissa pääsee keskittymään niin hyvin siihen toiseen maailmaan minkä valkokankaalta näet, omat ajatukset ja stressit katoaa tuoksi pariksi tunniksi kokonaan. Se on parasta.


Musiikkia rakastava ystäväni täytti vuosia hetki sitten ja törmäsin Music Listography -kirjaan ja tiesin sen olevan täydellinen lahja hänelle, koska hän on myös innokas listojenkin rustaaja. Törmäsin sattumalta samalla maailman hienoimpaan värityskirjaan - The indie rock coloring book. Ja koska värityskirjat on hurjan kivoja oli miun pakko saada se! 

Käväisin hyvin pitkästä aikaa yhdellä kauempana olevalla spr:n kirpputorilla ja sieltä lähti välittömästi matkaan nämä pari lasista mukia. Nämähän ovat samaa sarjaa aiemmin keräämieni mukien ja lautasien kanssa.

Tykkään hurjasti käydä kävelyllä eräällä kaupungin osalla. Ihastella puutaloja ja nyt ihastelin myös tuota vihreyttä ja syreenien tuoksua :)

Jos vaikka nyt saisin itseni viikonloppuna keskittymään kirjojen tekemiseen.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...