maanantai 7. toukokuuta 2012

Hengausta, lautapelejä ja kirpputorilöytöjä

Viime päiviin on kuulunut paljon ihanaa seuraa, uusi tukka, vuokraelokuvia, kivoja jutteluhetkiä, lautapelejä ja paljon herkuttelua (joo joo, kyllä sen kesäksi kuntoon -projektin kerkee vielä aloittamaan kröhöm, eiks niin? :) ).

Maailman huonoimpia hetkiä astua jättimäiseen kirpputoriin on ne jolloin ei oikeasti olisi varaa. Mutta sitten taas toisaalta se ehkä hieman rajoittaa sitä mitä sieltä lähtee matkaan. Tälläkin kertaa näin vaikka mitä ihania purnukoita ja tarjoittimia, jotka eivät olleet edes pahoilla hinnoilla. Mutta oikeasti: ne pienet ihanat tarjoittimet jotka "olisi niin kivoja vaikka aseteltuna näin seinälle" joille ei ole oikeasti tilaa meidän seinille tai "purnukat jotka näyttää niin kivoilta ja voisihan niissä säilyttää vaikka mitä" jotka eivät mahdu hyllyille niiden oikeasti tarpeellisten purnukoiden kanssa. 
Liika tavara is not good, varsinkaan hyvin pienessä asunnossa. (Salaa tahtoisin olla sellainen oikea keräilijä, jolla on ihan järjetön varasto jossa on kaikkia ihania tavaroita.)

Mutta enhän minä kuitenkaan tyhjin käsin lähtenyt, pieniä asioita:


Nämä mukit nämä mukit! Ihanan erikoiset, ihanat värit..
Tämä vanha Photo diary näyttää ihan söpöltä ulkoapäin, mutta sisältä se näyttää ihanalta! Täydellinen johonkin valokuvaus projektiin, vaikkapa lomokuville joista voi sitten kirjata enemmänkin tietoa. Tai sitten joskus-toivon-mukaan-omistamani mini instax-kuville. 

Parhaimmat ruokasienet -kortit päätyvät varmastikin taskuvihoiksi, sienikuvat ovat kivoja.

En yleensä näytä kirpputorilta ostamiani vaatteita, mutta nyt on pakko hieman vilauttaa näitä kivoja värejä.

Kotiin tullessa ilahduin niin paljon uudelta kirjekaveriltani tulleesta kirjeestä. Huomatkaa leima - Tampa, Saint Petersburg. On vaan niin mukavaa vaihtaa ajatuksia niin eri maailmassa elävän ihmisen kanssa.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...