lauantai 5. toukokuuta 2012

Tarjoiluastian kaunistus pitsillä

Tämä tarjoiluastia on näyttänyt jo pitkään kammottavalta, maalit ovat alkaneet rapistumaan ja haalistumaan. Monta kertaa sitä on laiskana ajatellut sen heittämistä pois, mutta eihän sitä voi heittää pois koska tällä tarjoiluastialla on tunnearvoa. Kun vuosia sitten tähän asuntoon muutettiin, tämä oli ensimmäinen asia jonka ostimme. Tästä on syöty palloperunoita kun ei vielä oltu lautasia purettu laatikoista (älkääs naurako siellä tunteellisuudelleni).


Ja taas kerran todistettiin se fakta että pitsillä saa kaunistettua lähes mitä vain. Ja dinotkin tykkää!

Pitsi on vanhaa kirpputorilta ostettua verhoa. Huomasin tuossa lakatessani että pitsiin tuli hassua sinisen vivahdetta, mutta siitä ei kannata huolestua koska se katoaa kuivuessa.

Perjantain löydöt jäi eilisen kiireiden takia laittamatta, katsotaan kerkeänkö laittamaan myöhemmin! Tuo tiistai pyhäpäivänä kyllä sekoitti minun pään totaalisesti. Luulin maanantaita perjantaiksi ja olin silloin postaamassa löytöjä. Tiistai taas tuntui sunnuntailta ja keskiviikko maanantailta. Tämä laittoi miut ihan sekaisin!

4 viestiä:

Nöpöstiina kirjoitti...

Valitin juuri blogissani, etten tiedä mitä tekisin liimalakalla (puolet erikeepperiä, puolet vettä) tuunatulle pullolle... Millä sinä lakkasit tuon tarjottimen? Huonekalulakka ei ehkä toimi, vai? Onko tuo tarjoilulautanen nyt, jos ei vesipestävä, niin ainakin kostealla pyyhkäistävä? Paljon on maailmassa opittavaa, tällä pikku askartelijalla :)

unilaulu kirjoitti...

Nöpöstiina,

lakkasin ihan matta decoupage -lakalla, yleensä käytän juurikin tuota itsetehtyä erikeepperi-vesi sekoitusta, mutta nyt minulla sattui olemaan tuota. Se ei ole vesipestävä, mutta kyllä se kosteutta kestää että ihan hyvin voi pyyhkäistä kostealla rätillä :) Ihan oikeaa huonekalulakkaa en ole kyllä kokeillut tähän, mutta esim kuvansiirrossa huonekalulakkaa käyttäessä kankaalle ei siitä kuvasta ainakaan tule pesunkestävä.

Santtu kirjoitti...

Tosi hauska idea! Ja lopputulos todella söpö! :)

unilaulu kirjoitti...

Santtu, kiitos! Tuli kyllä mieluinen :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...