maanantai 28. toukokuuta 2012

Mukissani on otus - pientä näpertelyä

Pikkuinen Pöllö-herra.. hmm, miksi minun silmissäni hän näyttää ehkä enemmänkin Kettu-herralta? Vai olenko niin tykästynyt kettuihin että näen niitä kaikkialla? 
Pöllö tästä piti tulla mutta.. näin tämäntyyppisen otuksen yhdessä kirjassa jonka nimeä en tietenkään muista ja piirtelin omanlaisen ohjeen muistivihkooni (eli siis kuinka kuvittelisin että tälläisen voisi tehdä - kamala sotku) jota sitten yritin jäljentää lauantaina euroviisuja katsellessa. Meitsin mielestä muuten Irlannin kaksoset olisivat voineet viedä voiton kotiin, yrittiväthän jo toisen kerran eikä niitä adhd-kaksosia katsoessa voinut olla hymyilemättä :)

Käsinommeltu pikkuinen. Tätä tehdessä päätin että alan ompelemaan enemmän käsin.. isot jutut kyllä surauttelen ompelukoneella mutta jotain pientä voisi ommella ihan hyvin käsinkin. Minä kun en neulo niin miulla ei ole koskaan reissuilla söpöä pussukkaa mukana josta kaivan käsityöni. Taidankin tehdä pussukan josta löytyy käsinompelun perustarpeet ja kangastilkkuja, joista voin sitten ideoida reissun päällä jotain kivaa!  Mutta miettikääs heitä jotka ompelevat laukkuja ja vaatteitakin käsin. Huh! Ei minun kärsivällisyyteni kestäisi moiseen isoon työhön.

Oli hän nyt pöllö tai kettu tai mikä lieneekään..pikkuinen tuntui kovin tykästyvän kukkamukiini ja näyttää aivan siltä kuin kuuluisikin sinne!

2 viestiä:

-tarjah- kirjoitti...

Söpöliini hän on, mielestäni kanssa vähän ketun näköä...

sirpa johanna satu kirjoitti...

Käsin ompelu on parasta ikinä. Vilkaisin vastavuoroisesti sun blogia, täähän on tosi kiva! Taidan laittaa ylös seurattavien joukkoon.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...