maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tarjoiluastiasta muistitaulu

Kun taiteilin vanhasta muistitaulustani korttitelineen tahdoin sen tilalle toisen vähän pienemmän sellaisen. Löysin kirpputorilta parillakymmenelle sentillä hopeisen tarjoiluastian ja se oli aivan täydellinen tähän. 

Kiinnitin pikaliimalla rikkoutuneen avain renkulan (jolle ei enään ollut käyttöä) tarjoiluastian takapuolelle yläreunaan. 

Ja nyt se pääsi työpöydän yläpuolelle muistuttamaan pienistä asioista!

Jos näitä sattuisi löytymään lisää kirpputoreilta niin eikö olisikin upean näköinen pieni kokoelma näitä seinällä vieritysten?

Testailen tässä näitä suurempia kuvakokoja. Tuo ns "suuri" kuvakoko jota olen aiemmin käyttänyt tuntuu olevan niin hirveän pieni ja kuvat näyttävät ihan mitättömiltä. Mutta sitten taas tämä "Erittäin suuri" tuntuu olevan vähän liiankin suuri. Jos olisi näistä kahdesta välikoko niin se olisi ihan passeli! Vähän niinkuin elämässä muutenkin pitäisi olla enemmän välikokoja. Jalkani koko on 38 ja puoli, kengistä 38 on liian pieni ja 39 taas liian suuri. Mutta onneksi esim converseilla on näitä välikokoja :)

4 viestiä:

-tarjah- kirjoitti...

Taas se mielikuvituksen puute vaivaa, minua näes. Olen aina ajatellut, että tuommoinen pitäisi maalata!? Täh? Sinä todistit, että ei tartte. Yksinkertaista, kiitos :)

Tuuli kirjoitti...

Kiva idea ja hieno tarjotin! Itse tykkään katsella suuria kuvia, näkyy paremmin yksityiskohdat :) Mutta myönnän, itsekin aina omassa blogissani venkoilen "suuren" ja "erittäin suuren" kuvakoon välillä!

unilaulu kirjoitti...

No voihan sen toki maalatakin, mutta itse tykkään enemmän että se on naturellin näköinen :)

unilaulu kirjoitti...

Kiitos :)
No näinpä, onhan se totta ettei tarvitse alkaa sitte suurentamaan kuvaa erikseen.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...