maanantai 30. huhtikuuta 2012

Sunnuntain pienet ilot ja lapsuuden vapun kaipuu

Viimeinkin oli jo tarpeeksi lämmintä että pystyin käyttämään kerrospukeutuen tätä Globe Hopen pappapuseroa, joka on tuollaista hassua karheaa neulosta. Se on vähän liian iso mutta ei se minuu haittaa. Tykkään tuosta taskusta ja paidassa on myös samasta kankaasta "kyynärpääpaikat" vai miksi niitä sitten sanotaankaan. Olen myös aiheutellut hymyjä parina viime viikkona tuolla miun kravaatillani jota tosiaan käytän vyönä. Lähes kaikkien on täytynyt saada kommentoida sitä :)

Mehujäätä kävelyllä.

Käväisin Kierrättämöllä, mutta ainoat asiat jotka sieltä tarttui mukaani oli yhden tytön kirpputoripöydältä tälläiset ihanat intialaiset verhot. Tykkään tästä kun siinä on niin paljon kaikkia erilaisia kuvioita.

Illalla oli taas hassun näköinen taivas. Alapuolella taivas oli aivan uskomattoman kirkkaan sininen, mutta sen yllä pilvet olivat melkein mustia ja kulkivat hurjan nopeaa vauhtia.

Muita mukavia:
-pitkät unet
-piirtely
-päässä pyörivät käsityö ideat

Kaipaileeko kukaan muu muuten picnik.comia takaisin? Minä kaipailen! Kaikkein eniten juurikin tuota kuvakollaasi toimintoa, sillä oli niin hyvä tehdä niitä. En ole oikein osannut eksyä noille korvaaville sivuille.

Toinen asia jota kaipaan on lapsuuden vappu. Sai kunnolla panostaa naamiasasuun, telmiä siinä koko päivän puhallellen ilmapalloja ja serpentiiniä. Paras puku -kilpailukin oli kiva vaikkei koskaan voittanutkaan. Ja sitä kun sai valittaa siitä kuinka pojat oli ilkeitä ja ruiskutteli sitä spray serpentiiniä meidän päälle, hiuksista se ei meinannut lähteä millään pois. Ja hiuksista mieleen tuliki kreppipaperi, jolla sai parhaat raidat päähän! Minun pellavan valkeassa tukassa se pysyi hyvin pitkään.
Mutta nyt aikuisiällä sitä huomaa kuinka vapusta on tullut taas yksi juhlapäivä lisää jolloin ihmiset juo ja örveltää. Eivät tietenkään kaikki, mutta aika moni. 
Ah voi lapsuus!

3 viestiä:

Viivi kirjoitti...

Blogistani löytyy tunnustus sinulle :) http://villiviritys.blogspot.com/

Inka kirjoitti...

Onks toi vika kuva otettu Miltonin talosta? 8)

unilaulu kirjoitti...

Viivi,

Oi kaunis kiitos tunnustuksesta, nämä lämmittää sydäntä paljon! :)

Inka,

Sieltäpä sieltä :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...