keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Päivän kivoimpia

1// Flunssa alkaa pikkuhiljaa olla selätetty, mahtavaa. Kun kuume ei nouse tuntuu että tauti kestää puolet pidempään. Teidän hienojen vinkkien ansiosta tajusin laittaa teen sekaan sitruunaa ja inkivääriä, ehkä nekin vähän helpottivat asiaa (kiitos vaan siis kommentoijille!).

2// Katselen kipputoreilla tavaraa myös muita ajatellen. Joskus kun sattuu löytymään aivan jonkun ystävän näköinen paita vaikkapa on se pakko ostaa. Tällä kertaa löysin suloisen nuken, jonka ajattelin sopivan loistavasti äidin hoitolapsille leikkeihin.

3// Meillä on ollut tosi kivoja sinisiä ja punaisia ruokailuvälineitä, mutta kun niiden varret ovat muovisia on ne alkanut vetämään viimeisiään. Ne ovat oikeasti katkeilleet ihan kunnolla. Joten aivan kuin tilauksesta löysin todella hyväkuntoisia lusikoita, haarukoita ja veitsejä. Jokaista välinettä kymmenen ja nämä maksoivat yhteensä 5,50.

4// Kuten joku on saattanut huomata, kjeh, olen aivan hulluina kaikkiin kissa sarjakuviin. Kun sain Postcrossingin kautta kiitos korttina yhden näistä Jefrey Brownin The cutes sneeze in the world -korteista, rakastuin! Ihan mahtavia. Jotkut vaan osaa näyttää kissan aidon luonteen niin loistavasti. Näistä muita sellaisia jo aiemmin mainitsemani Simon´s cat ja Cat vs Human.

5// Tänään postiluukusta tipahti pari paketillista valokuvia! Ifolorilla oli taas tarjouksena kaikki kuvat -50%, joten reilusti pari sataa kuvaa tuli tilattua. Aivan ihania Hollannin kuvia ja vähän kaikkea muutakin. Paperikuvat on min mielestä se paras juttu! Kannattaa vilkuilla Ifolorin sivuja aina välillä, sieltä näkee heti jos on joku tarjous meneillään. Olen jostain syystä aina tilannut kuvani Ifolorilta (ja aina silloin kun on ollut tarjous), kuvat ovat olleet todella hyviä ja huonolaatuisestakin kuvasta ovat saaneet hyvän.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...