torstai 5. huhtikuuta 2012

No voihan kipeys

 Teekuppi kätösissä tuijottelen ulos ikkunasta kun siellä paistaa niin nätisti aurinko. Voi kun voisi lähteä vaikka kävelylle mutta täällä sitä sairastellaan.

Kun tee alkaa tulla korvista juodaan paljon lämmitettyä mehua.. 

Ja kun ei jaksa enään nukkua - tuotantokaudet pelastaa!

Mitkä asiat pelastaa sinun sairaspäiväsi?

5 viestiä:

Tuuli kirjoitti...

Just eilen kirjoitin blogissani vinkkejä flunssan torjumiseen ja sen parantamiseen! Teholääkkeeni ovat tuore inkivääri ja hunaja :) Ja muuten tykkään katsoa telkkaria, juurikin sarjoja tai lempileffoja sadanteen kertaan. Pikaista paranemista!
lookingforclementines.blogspot.com

daliene kirjoitti...

hitosti sitruunaa ja hunajaa teehen, valkosipulia ruokaan ja ruho sohvalle tuijottamaan lempparisarjoja! :) toimii taatusti ja flunssa kuolee!

Nisha kirjoitti...

Täälläkin sairastetaan - sen verran, että eilen meni tuntikausia ensiavussa. Mun sairastelun aina pelastaa Star Trek ja appelsiini-mango jäätee. :)

Hilmukka kirjoitti...

Samassa veneessä ollaan täälläkin. Musta tuntuu että tää pöpö tietää aina milloin mulla on edes muutama päivä lomaa ja iskee päälle juuri silloin. Ärsyttää.. Mutta teetä ja mummun tekemää marjamehua lipittämällä olen saanut taudit selätettyä. :)

Jokke kirjoitti...

Inkivääriä ja lisää inkivääriä! Ei se auta enää sitten kun tauti on jo päällä, mutta käytän sitä torjuntaan kun ympärillä sairastetaan.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...