perjantai 6. huhtikuuta 2012

Löytöjä ja hassua säätä


Tällä kertaa jotain muuta kuin netin syövereistä löydettyä:
Kindereistä löytyy nykyään barbapapoja ja täytyy myöntää että on niitä tullut napattua muutama matkaan ostoksilla käydessä. JA EN OLE AINOA - näiden lelujen pomppiessa monessa blogissa olen alkanut miettimään että jahtaako näitä enemmän aikuiset kuin lapset? :D Kuka tunnustaa olevansa barpapa-jahdissa? Taustalla olevaa niiskuneitiä harmittaa että nämä otukset ovat saaneet enemmän huomiota.

Sohvalla kipeänä maatessa tulee tuijotettua tuota säätä. Miten nopeasti se voikaan oikeasti muuttua! Yhdellä hetkellä siellä on lumimyrsky ja kohta onkin jo sininen taivas ja aurinko paistaa kirkkaana. Hetken päästä vilkaistessa siellä tulee taas lunta!

8 viestiä:

Sude kirjoitti...

Minä (60v) ostin neljä Kinderiä itselleni saadakseni Barbahahmoja. Joka ikisessä oli auto. Nyt olen niin pettynyt, että en kyllä ikinä enää osta Kindereitä =D. Onneksi halvemmissa suklaamunissa oli hauskoja pikku nukkeja, ettei mennyt koko pääsiäinen pilalle =)

Inka kirjoitti...

Oon salaa toivonut barbapapoja kun oon pari kinderiä lahjaksi saanut, mutta ei oo tullut! Surkeita munia. En kyllä aio ostaa yhtään koska ne on liian kalliita ollakseen niin huonoja :D

Anonyymi kirjoitti...

Myönnetään, Barbapapa-jahti on kestänyt jo toistaviikkoa. Tuloksena 5 erilaista, mutta muutamat tuplana, toiset triplana. :) Voisiko niitä vaihtaa jossain, että saisi kokoelman täydelliseksi? :)

Pirkko kirjoitti...

6 Barbamamaa... Päätin jo etten enää ostaisi, mutta joku ihmeellinen tarve on saada kokoelma täydelliseksi.

unilaulu kirjoitti...

Voi eii! :D Mutta hauskaa että nämä saa monen ikäiset jahtipuuhiin, vaikka hyvää saalista ei välttämättä saakaan. Mutta onneksi sait edes noita hauskoja pikku nukkeja :)

unilaulu kirjoitti...

Hih olisi muuten aika hyvä idea jokin Barbapapojen vaihtotori!

unilaulu kirjoitti...

Damn! Parempaa onnea jos päädyt kuitenkin jahtiin ;)

Hilmukka kirjoitti...

Täällä kans yksi pakkomielteinen ilmoittautuu. Viidestä munasta neljä on tuottanut tulosta, jokaisessa erilainen hahmo! :) Vielä pitää käydä ostamassa ehkä muutama lisää...

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...