tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kissalle puuhaa

Kissat rakastaa pusseja, tai ainakin meidän Viivi. Ne rapisee ja niihin on kiva piiloutua. Päätin tehdä Viiville ihan oman pussin. 

Ja koska kyseessä oli jotain Viiville niin tottakai neidin täytyi itse saada olla teossa mukana. Viivi tässä siis esittelee materaaleja joita käytin. 

Tein ihan tälläisen peruspussukan, mutta se mitä se pitää sisällään ei olekaan ihan perus. Tein pussista jämäkämmän laittaen sen väliin vanhaa päiväpeittoa. Sen lisäksi asettelin toisen reunan vuorikankaan ja päällyskankaan väliin kaksi muovipussia, jotta se tuo pussiin sitä kivaa rapinaa mistä nämä niin tykkäävät. 

Lisäksi ripottelin sinne vielä kuivattua kissanminttua että pussukka tuoksuu kissan mielestä mieluisalta :)


Kissanlelut tuppaavat joskus olemaan aika rumia. Hauska tapa saada niistä miellyttävimpiä on esimerkiksi tehdä niitä vaikka omaan sisustukseen sopivilla väreillä ja kankailla. Tekemällä vähän isomman tälläisen lelun siitä tulee oiva painikaveri kissalle. Lisäsin tämänkin lelun sisälle kissanminttua.  


Kissanminttu saa kissat pieneen hurmioon, siltä tuoksuva lelu on ihan must, sitä on kiva haistella ja nuolla ja purra. Kaikki tosin eivät kissanminttuun reagoi. Ostin aikaisemmin Viiville suihkutettavaa kissaminttua mutta se ei kiinnostanut neitiä pätkääkään, josta yllätyin koska siltä tuoksuvat ja maistuvat napit sen sijaan ovat saaneet saanet Viivin ihan hurmioon. Mutta tämä kuivattu kissanminttu toimi sitäkin paremmin! Jospa nämä nyt aktivoisi meidän neitiä vähän paremmin.

Talvi tuli lumineen takaisin ja nakkasi minut sängyn pohjalle sairastamaan, yhh! Viivin kanssa tuijotellaan vihaisena tälläisellä ilmeellä.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...