tiistai 17. huhtikuuta 2012

Avainnauha

Pientä pientä näperrystä ison paperin leikkaus urakan ohella. Aloitin työharjoittelun tässä hetki sitten ja liikuskelen lukollisten ovien välillä vähän väliä niin tahdoin tehdä itselleni avainnauhan. Olisihan miulla ollut tuolla vanhoja festareilta saatuja avainnauhoja, mutta en usko että minuu olisi katsottu kauhean hyvällä kiitäessäni Jägermeister tai Koff -nauha kaulassani.

Niiden sijaan siis hajoitin nämä nauhat saadakseni nuo lukot niistä ja ompelin itselleni uuden. Ja huomasin että täähän on hauska asuste melkein, ehkäpä tekisin näitä lisää eri kuoseilla ja aina mielialan mukaan valitsen aamulla mieluisen nauhan sille päivälle :D

Laitoin vielä söpön ison napin koristamaan avainnauhaa.

2 viestiä:

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Voi miten kaunis asuste! Itse juuri tänä aamuna työhön tullessa taivastelin ruman monia kertoja solmitun lettinauha-avainnauhani rumuutta ja ajattelin, että pitäisi tehdä just tämän tyyppinen kuin sinulla. Ajattelin, että lapsiperheessä voisin vielä lisätä nauhaan tukevan tarrakiinnityksen, jottei kukaan lapsi (joka mahdollisesti perii nauhan) hirttäytyisi avainnauhaansa.

unilaulu kirjoitti...

Kiitos! :) Hei aivan totta, hyvä idea tuo tarranauha lapsille! Senhän ompelee hyvin tuohon taakse, itse kun ompelin ne vain kiinni toisiinsa.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...