maanantai 12. maaliskuuta 2012

TEIPPAA SE!

Jos et pidä jonkin asian ulkonäöstä niin..
:D Ja heitä lakkaa kerros tai toinenkin päälle, jos haluat siitä kestävämmän.

ps. Jyväskyläläiset muuten, bongasin Harjun Paperista washiteippejä (vai masking?), muistaakseni 3e/rulla.

3 viestiä:

miumau kirjoitti...

Teippausta olen miekin harrastanut joskus, yksi lasten pyörä ainakin tuunattiin tyttömäisemmäksi joskus. :) Toimii hyvin!!

Tulin kertomaan, että sulle ois pieni tunnustus mun blogissa. :)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Tosi kiva lopputulos!

Osaatko auttaa täti-ihmistä, kun ei se osaa löytää ja ostaa teippejä mistään :/ Kävin Claes Ohlssonilla, kun Varpunen joskus sieltä mainosti ostaneensa, mutta Turun Claes Ohlsson ei kyllä myynyt muuta kun tosi rajoittuneen teknistä valikoimaa, josta kyllä yksivärisiä hyviä bongailinkin, mutta enempi nuo ovat työteippeinä palvelleet. Onko noita nykyään kaikissa askartelukaupoissa? Sinoopereissa?

Pyörän teippaus kuulostaa mahtavalta. Onkohan meilläkin joskus edessä, tyttö kun perii isoveljeltään noita liekki- ja rallipyöriä... Millä teipillä sellaisen voi tehdä?

unilaulu kirjoitti...

Teippejä saa mm Teippitarhasta (www.teippitarha.fi) ja suurinosa ihmisistä ovat ostaneet teippinsä sieltä. Nuo suurimmat askartelukaupat eivät ole tuntuneet vielä oikein lähteneen trendiin mukaan, että epäilen että niistä löytyisi.

Hmm, miulle tuli mieleen että joku joskus mainitsi nähneensä rautakaupassa tai jossain sellaisessa erivärisiä maalarinteippejä, voisiko niillä koristella pyörää? Mutta itse en ole koskaan kokeillut niin en tiedä.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...