lauantai 3. maaliskuuta 2012

Juustokakkua ja kirpputorilöytöjä

Oscarit on joka vuosi pakko katsoa..tai no yrittää katsoa. Yleensä nuukahdetaan siinä heti Oscarien ensimmäisten palkintojen jälkeen ja loppu katsotaan nauhalta. Mutta Oscarien kunniaksi tein uudestaan tätä aivan ihanaa Vegaanista juustokakkua. On se vaan niin hyvää ja meni parempiin suihin hetkessä! Chocochilin ohje


Käväistiin ystävän kanssa keskiviikkona Tampereella kiertämässä kirpputoreja. Oli vähän harmillista että tarjonta ei ollutkaan niin hyvä tällä kertaa niinkuin kaverille mainostin. Mutta eihän sitä koskaan voi tietää millaisia myyjiä on milloinkin liikkeellä. Tampereella käydessä tulee tsekattua Radio Kirppis, Bonus Kirppis, Kaunotar ja Kulkuri ja tietenkin UFF. UFFilla on muuten menossa tasarahapäivät 11.3 saakka, hinnat vaan pienenee päivämäärään mennessä.


Mutta pari löytöä tuli tehtyä kuitenkin. Tämä neulottu/virkattu viltti 3e, kiitos sinä ihana joka uskalsit myydä sen noin halvalla! Tiedän että vaivaa tähän on nähty ja paljon. Nyt se koristaa arvokkaasti nojatuolia. 

Harvoin viitsin ostaa lehtiä kaupasta kun ne ovat niin hirveän kalliita. Joten tämä viime kuun Avotakka kahdella eurolla oli just loistava löytö. Lisäksi oikein vanha shakkipeli ja kuten arvata saattaa en minä shakkia ole pelaamassa vaan siitä tulee jotain aivan muuta!

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...