tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ikkunan raami -projekti

Joskus ideat tuppaa jäämään sinne ajatuksen tasolle vähän liiankin pitkäksi aikaa..

Tämä ikkunan raami, jonka vaivalla joskus kannoin maalta mukaani, on odotellut parvekkeella jo melkein vuoden. Mutta nyt sen sieltä hain odottelemasta!

Ja ideana olisi siis jotain tälläistä.. Retrotapetti pääsisi esiin vähän hienommalla tavalla. Mutta voihan vinkilä miulta loppui sinkilät! Joten täytyy niitä käydä etsiskelemässä kaupasta, jotta tämä projekti etenisi. Niittipyssy on muuten ehkä lempityökaluni, jotenkin se on vaan niin hauskaa pamautella sillä kaikkea kiinni hah. Näpertelijän pienet ilot! :D

5 viestiä:

*marjuska* kirjoitti...

Voi vitsit! Nyt mä koin ahaa elämyksen. Oon ettiny kirpparilta taulunkehyksiä yhteen vähän samantapaiseen projektiin ja tän postauksen kautta tajusin että mullahan on tuolla vanhoja ikkunoita jotka kävis tarkoitukseen. Kiitos siitä sinulle! :-D
Näyttää muuten ihanalta tuon tapetin ja ikkunankehyksen liitto... :-)

Nöpöstiina kirjoitti...

Niittipyssy olis hankintalistalla aika korkeella (heti kaavapaperin jälkeen tällä hetkellä). Onks niitä paljon erilaisia, pitäskö tietää jotain kun ostamaan lähtee? Clasulle ajattelin suunnata kun kukkaro suo. Vai löytyskös muualtakin?

Jokke kirjoitti...

Tuo tapetti kelpaa päästä esille :)

unilaulu kirjoitti...

Mie en ole tässä asiassa asiantuntija kun ostin ensimmäisen joka eteen sattui :D, anttilasta vähän yli kuudella eurolla. En usko että niitä ihan hurjasti erilaisia kuitenkaan on :)

unilaulu kirjoitti...

Hih, ole hyvä vaan, ihanaa että inspiroi uudenlaiseen ratkaisuun :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...