perjantai 9. maaliskuuta 2012

Haastetta ja ihania ihmisiä

Shimauuuma heitti jo jokin aika sitten haasteen ja Ikomilta sain tämän saman haasteen juuri äskettäin. Kiitoksia paljon sekä haasteesta että mukavista sanoista jotka jaoitte blogistani :) 
Haasteen tarkoituksena olisi nimetä 4-5 suosikkiblogia, joilla on alle 200 lukijaa. Mutta huomasin tuossa että aaapua, tämähän on käynyt jo lähes kaikilla! Heitän tämän vielä yhdelle blogille eteenpäin:

Unelia - nam nam herkullisia leikkiruokia ja muita kivoja ideoita.

Mutta myös hei JUURI SINÄ joka tätä luet ja satut omistamaan pienehkön blogin - kommentoipa tähän merkintään linkittäen blogisi osoite mukaan niin saadaan tätä blogirakkautta vietyä vielä eteenpäin :)


Tahdonpa tässä samalla jakaa lisää rakkautta eteenpäin ja kertoa ihanista ihmisistä. Ihmiset, jotka jaksavat nähdä vaivaa tuntematton ihmisen puolesta, yksi kerää minulle papereita ja yksi lähetti kirjoja. Ja sitten minulla on myös pari Mitä missä milloin -ninjaa, kaksi ihanaa jotka jaksavat aina kannella minulle kirjoja kirpputoreilta. En tiedä tosin että olenko pilannut heiltä kirpputorit, ajautuuko se katse aina niihin ainaisiin MMM-kirjoihin ja sitten ei osaakaan enään kohta kiinnittää mihinkään muuhun huomiota. Toivottavasti ei! Näin meinaan tuppaa minun kirpputorikierroksilla käymään. 
Mutta kiitän näitä ihmisiä, ihan hurjasti <3

11 viestiä:

Anonyymi kirjoitti...

Puss och kram! <3 Toinen ninjoista.

Inari kirjoitti...

Mäkin olen alkanut katsella mitä missä milloin - kirjoja sillä silmällä ja sua ajatellen aina kirpparilla käydessäni :D

unisukka kirjoitti...

Heippa! Hassua, lukulistallani oli sun blogi juuri tänään ensimmäisenä päivittyneenä blogina ja heti sattui oma blogi sieltä silmään. Kiitos kovasti julkisista kehuista, koitan toimertua kaivelemaan omaa lempparilistaani. Ainakin Oliona ja Idealogia tulevat heti mieleen, niitä suosittelen jo valmiiksi :) Sun blogissa tykkään omaleimaisista ideoista, kiitokset niistä.

sinisukka kirjoitti...

Hei! En ole kinuamassa tunnustusta - sain sellaisen pari viikkoa sitten! mutta halusin kommentoida tuota "etsin kaverille kirppikseltä"- juttua: minäkin etsin edelleen mm. Arabian Ruska-astioita yhdelle, joka JOSKUS niitä keräsi :-) ja muusinuijia (puunuijia) toiselle, en siis osta niitä, mutta silmä aina löytää ne!

Ja sun blogi ON mahtava!! Ansaitsit tunnustuksen :D

menni kirjoitti...

Löysin blogiisi itse asiassa juuri tuon ikomin postauksen ansiosta, olen todella iloinen tällaisista haasteista, uutta luettavaa on mahtavaa löytää!

Oma pikkuinen blogini löytyy osoitteesta
http://mennin.blogspot.com

unilaulu kirjoitti...

Hihhii, tämä on tarttuva tauti :D

unilaulu kirjoitti...

Heh, se sitten näköjään pinttyy niin mieleen että niitä etsii sitten aina :D

Voi kiitos paljon! :)

unilaulu kirjoitti...

Hei kiitos paljon kun jätit blogiosoitteesi, kerkesin nopeasti vilkaisemaan ja huomasin siellä olevan muutama tosi nerokas idea! :) Nyt kaikki kurkkimaan sinne!

unilaulu kirjoitti...

Eipä mitään, kehut se ansaitsikin!

Tuuli kirjoitti...

Tämä haaste on mielestäni ollut tosi kiva - olen sen avulla löytänyt monta uutta kivaa blogia, muun muassa tämän sinun blogisi :)
Mullakin on ainakin yksi kaveri, joka aina välillä ostelee kirppareilta esim. "mun tyylisiä" vaatteita mulle :D Pakko arvostaa :)

unilaulu kirjoitti...

Tämä kyllä on kiva haaste!
Hih, Minäkin kyllä aika usein eräälle ystävälleni poimin kirpparilta vaatteita, jos sattuu eteen tulemaan ihan hänen näköisiä vaatteita :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...