maanantai 26. maaliskuuta 2012

En nyt oikein tykännyt

Koska aika usein tehdään Tykkään -postauksia, ajattelin vaihteen vuoksi tehdä En nyt oikein tykännyt -postauksen. Eli samallalailla kuin en nyt oikein tykännyt noista kuvassa olleista leggareista (kuva hollannista).

1. Asiat joita ei vaan löydy: 
Valkoinen akryylimaali - Koko kaupungista on loppunut valkoinen akryylimaali. Olen juossut jokaisen paikan läpi ja sitä ei vaan ole missään. Kuka kehveli on päättänyt aloittaa jonkun super suuren maalausprojektin ja on käynyt tyhjentämässä hyllyt?!
Sinkilät - Keskustassa näitä myydään vain yhdessä paikassa, mutta niiden loppumisen jälkeen niitä ei vain ole tullut lisää vaan hylly on pysynyt tyhjänä (mur!).
Valkoinen kutistemuovi - eräs askartelukauppa on ilmeisesti pienentänyt tarjontaansa ja myyvät tällä hetkellä vain paketillisia läpinäkyviä kutistemuoveja. Kai se on sitten tilattava!
Ja kyllä, kun tarvitsen jotain niin tottakai se pitää hoitua äkkiä ja nyt heti juuri minua varten! :D

2. Työkkärin pakollinen kurssi - Muuten ihan ok tuolla on käydä mutta vähän puuduttavaa tuo CV:n ja työhakemuksien kirjoittelu kun sitä tehtiin tarpeeksi jo koulunpenkillä pari kuukautta sitten ja muutenkin vapaa-ajalla ja esimerkiksi asiakirjat -kurssilla.

Mutta enempää en jaksa valittaa, valittaminen on aika tylsää. Sitä voi tehdä jonkin verran, mutta ei liikaa.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...