keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävälle teetä

Hieman myöhäiset ystävänpäivän toivottelut kaikille! :) Ja tervetuloa uusimmat lukijat!

Tein ystävänpäivälahjoiksi pari tälläistä pussukkaa ja käsintehtyjä teepusseja. Pussi ei ollut pelkäksi  lahjapaketiksi vaan myös teepussien kuljetuspussiksi kun lähtee vaikka reissuun ja haluaa ottaa omia lempi teitä matkaan.


Teepusseista löytyi herkullisia irtoteitä. Jotkut irtoteet ovat niin isoa, joten jouduin silppuamaan niitä jonkin verran pienemmäksi.

Teepussien teko-ohjeet löysin täältä, mutta tässä myös hieman kuvamateriaalia teosta:

Teepussit on tehty valkoisesta suodatinpaperista ommellen. Ensin ommellaan reunat jättäen yläreuna auki, että teepussin voi täyttää siitä. Sopiva määrä teetä on noin 2 teelusikallista, riippuen tietenkin kuinka vahvaa teetä haluaa.


Kun teepussi on täytetty haluamalla irtoteellä pussi taitellaan kuvissa näkyvillä tavoilla. 

Teepussin narun voi joko ommella tai niitata kiinni samalla sulkien tuon pussin suun.

Päätin etten tee ihan äklö vaaleanpunaisia sydämiä vaan tussailin erilaisia söpöjä mustavalkoisia sydämiä, skannasin ne koneelle ja tulostin ohuelle pahville, joista taittelin nämä laput.

Jos ei jaksa alkaa itse tekemään teepusseja, myös mukava yllätys voi olla oma valikoima erilaisia teepusseja, joihin sitten itse tekee tuon lappujutun. Ystävänpäiväksi niihin sopivat juuri vaikkapa sydämenmuotoiset laput.

2 viestiä:

Mari kirjoitti...

Voi miten ihania teepusseja! ♡
Itse olen tuunaillut valmiisiin teepusseihin kyllä uusia etikettejä, mutta ihana idea tehdä myös ne pussit itse - suurkiitos siis tästä vinkistä!

unilaulu kirjoitti...

Kiitos! :) Näitä on myös hirvittävän hauska näperrellä, rentouttavaa pikku puuhaa!

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...