sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ruokaa mahan täydeltä ja "seurapiirileikkejä"

Tänä viikonloppuna tämä tyttö laski pulkalla ensimmäistä kertaa vuosiin, hih se oli hauskaa. Mutta viime viikonloppu oli myös todella hauska, vietimme parin kaverin kanssa oikein makoisaa viikonloppua. Ensimmäinen asia joka siihen kuului oli ruoka. Ja PALJON sitä! Valitettavasti minulla ei ole kuvaa muusta kuin omista tuotoksistani.


Vegaanista pizzaa, jonka ohjetta kokeilin ensimmäistä kertaa. En ole mikään mestarikokki joten vähän jännityksellä odotin selviydynkö näistä haasteista. Pitsassa oli ihanan rapea pohja ja siihen tuli itsetehtyä pizzakastiketta, ricottaa ja muita makoisia aineksia. Ohje oli Vegan with a vengeance -kirjasta.

Sitten elämäni ensimmäinen raakakakku! Kakusta ei tullut aivan sellaista mitä odotin sen olevan, mutta hyvää silti. Pohja koostui mm erilaisista pähkinöistä, taateleista ja pakastemarjoista. Päälle tuli makea siirappi-kookos kuorrute. Ja ne ruuat jotka eivät kuviin kerenneet oli tofu-parsakaalipiirakka ja laskiaispullat jotka kaverini valmistivat. Nam!

Tähän toiseen osioon kuului taas juomista - meinaan ruuan syömisen ohella pelasimme juomapeliä. Eli tässä tulee nyt seurapiirileikkiä yli 18-vuotialle. Ideana on valita joku sarja ja juoda aina kun tässä kyseisessä sarjassa tapahtuu jotain. Meillä oli Skinsin ensimmäinen tuotantokausi. Mutta otetaanpa nyt esimerkkinä joku vähän siveellisempi sarja, vaikkapa Greyn anatomia. Juodaan silloin kun sarjassa ollaan leikkaussalissa, tai kun näkyy Derekin leikkaussalihattu tai silloin kun kuvataan sateista Seattlen maisemaa. Syitähän voi keksiä vaikka mitä, mutta kannattaa rajata ne johonkin ettei niitä tule pian liikaa :) Tämä oli ihan todella hauska tapa viettää rattoisaa lauantaipäivää katsellen lempisarjaa kaverien kanssa.

Käsityöt ovat tällä viikolla jääneet vähiin kiireen takia.. Mutta olen tässä keräillyt inspiraatiota ja olen innokas aloittamaan ensi viikolla uusien muistivihkojen teon!

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...