perjantai 24. helmikuuta 2012

Pöllö kirja - The Fat Owl Book

Olen jo tässä pitemmän aikaan hihkunut pääni sisällä että on saatava tehdä taas kirjoja, on on! Joskus kun tekee jotain asiaa hyvin paljon, ja kun jos se pikkaisenkin alkaa tuntumaan työltä, saattaa kiinnostus siihen hieman vähentyä. Mutta ei onneksi kauaksi aikaa! Sitten kun näkee taas eessään valmiin asian, sitä muistaa kuinka paljon tästä nauttiikaan.


Tässä Pöllö kirja - The Fat Owl book. Kun näin aikoja sitten pieniä eläin palapelejä kirpputorilla tiesin heti mihin ne menevät! Saattaapa olla että näistä tulee sarja.


Nimessä oleva Fat eli läski ei viittaa tietenkään pöllöön vaan kirjan kokoon, koska siitä tuli aika ihanan läski. Olisin niin tahtonut pitkästä aikaa sitoa oikein kunnolla käsin, mutta minulla ei ollutkaan niin suurta paperia. Mutta tämä olikin ihan täydellinen kierreselkäisenä. Sivuiksi valitsin epätasaisia valkoisia sivuja.

7 viestiä:

Sini kirjoitti...

Magee idea tuo pöllö kannessa!

sinisukka kirjoitti...

Ihaillen katselin :D Mikä idea!!

unilaulu kirjoitti...

Kiitos Sini ja sinisukka! :)

Santtu kirjoitti...

Hauska idea! :)

Inka kirjoitti...

Tosi hieno! Vielä joskus minäkin teen itse muistikirjan ja sitten täytän sen kaikella kivalla.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi pari viikkoa sitten ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Olen saanut täältä hullun paljon uusia ideoita (mm. tämä, rakastan muutenkin pöllöjä ja palapelejä) ja sormet syyhyävät päästä ompelukoneen ääreen ensi viikolla. Saat minusta takuulla vakiolukijan! Ihanaa ja kiitos! <3
-Enne

unilaulu kirjoitti...

Hei Enne! Voi että et kuule tiedä kuinka paljon tämä kommentti lämmitti sydäntä, voi! <3 Kiitos siis itsellesi, hurjan paljon!

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...