lauantai 25. helmikuuta 2012

Kirpputorilöytöjä


Olen ihaillut näitä astioita eräällä ystävälläni ja sitten eräs kaunis päivä näinkin kirpputorin hyllyllä 6 mukia ja lautasta, yhteensä 6e. Näistä on olemassa pieniä sekä isoja mukeja ja olin onnellinen että löysin juuri näitä isoja mukeja!

Ihan täydellisiä teemukeiksi :)

Teepusseille pikkuiset kupit.

Aarresalkku! Näin tämän Peppi-salkun kirpputorilla, ihastuin, mutta jätin sen hinnan takia hyllyyn. Palasin muutaman päivän jälkeen takaisin ja miun oli _pakko_ se ostaa.

Salkku pitää huolen kirjepapereista..

..ja korteista ja tarroista. 

5 viestiä:

Jokke kirjoitti...

Lasit ovat kivoja, olisipa niitä vihreinä ;)

hietzu kirjoitti...

Hienoja kirpparilöytöjä. En olisi ehkä itse osannut noita lasisia kuppeja poimia,mutta toimivat vallan mainiosti juuri teekuppeina!

unilaulu kirjoitti...

Minäkin olen suuri vihreän ystävä, mutta nämä ovat jotenkin niin ihanat juurikin keltaisina.

Tuuli kirjoitti...

Nuo oranssit astiat! <3

Eksyin blogiisi muistaakseni jonkun antaman tunnustuksen takia, ja hyvä niin! Blogisi on aivan ihana ja tykkään erityisesti tekemistäsi vihkoista ja kirjoista. Osaisinpa minäkin! Onko sitominen vaikeaa, mitä kaikkia tarvikkeita sitä varten tarvitaan?

Terkuin,
Tuuli / lookingforclementines.blogspot.com

unilaulu kirjoitti...

Hei Tuuli ja ihanaa kun eksyit blogiini ja olet tykännyt! :)
Sitominen ei ole ollenkaan vaikeaa, itsekin olen ihan itseoppinut niiden teon. Mutta kärsivällisyyttä siinä tarvitaan ja tarkkuutta myös. Kirjansidonnasta löytyy hurjasti nettisivuja ja kirjoja. Tavallisen kirjansidonnan perustarvikkeet on hyvä neula ja kestävä naru, paperit ja kansimateriaalit. Näillä jo pärjää. Sitten muut materiaalit riippuu vähän siitä että mitä sidontapaa tahtoo tehdä.
Sitten tosiaan itse teen myös näitä kierreselkäisiä vihkojakin ja lisätietoa niistä löydät täältä http://unilaulu.blogspot.com/2011/05/bind-it-all-ja-kierrevihot.html

Kysy ihmeessä jos tulee muita kysymyksiä tai tahdot tarkemmin jostain tietoa, vastailen mielelläni. Laita vaikka sähköpostia osoitteeseen emilianna.s@hotmail.com

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...