sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Värikäs kaulaliina ja talviasustusta

Olisin ihan hyvin voinut valehdella että odotin kylmempiä ilmoja ennenkuin tein valmiiksi tämän paksumman kaulaliinan mutta nääh..se vaan jäi nurkkiin pyörimään keskeneräisenä niinkuin joillakin käsitöillä on tapana. Mutta nyt se on valmis! Rakastan tuota vihreää ja keltaista ja ne toimii aika törkeän hyvin yhdessä miun mielestä. Keltainen on Novitan Keloa ja vihreä on ehkäpä Dropsin Eskimoa.

Kun talvi tulee ja päivät ovat suurimmaksi osaksi pimeitä sitä alkaa tehdä mieli pukea värikkäämpiä vaatteita päälle. Ennen miulla oli hassu sääntö että aina joko ylä- tai alaosa on musta ja toinen on sitten värikkäämpää. Mutta silloinkin väri painottui enemmän suht tummaan vihreään ja ruskeaan. Nyt saatan löytää päältäni oranssit housut ja kirjavan yläosan tai ihan mitä vain muutakin. Värit piristää!

Vähän talviasustusta:

Lyhyen villakangastakin olen löytänyt kirpputorilta. Itseasiassa ensimmäisen tälläisen löysin pari vuotta sitten Oulusta kirpputorilta, takki oli kokoa S ja vakuutin itselleni että hyvin se minulle mahtuu ja raahasin sen kotia. Mutta loppujen lopuksi tajusin että en voi laittaa sen alle juuri mitään kun se on aika tiukka..luovutin sitten takin kaverilleni. Rakastuin tuohon takkiin ja olin hiljaa hyvin kateellinen hänelle heh. Mutta sitten syksyllä eräs kaunis päivä huomasin samanlaisen takin Centrumissa ja vielä kokoa M! Miun mielestä se oli selvästi kohtaloa! Nuo ihanat rukkaset olen saanut ystävältäni syntymäpäivälahjaksi, ne ovat ostettu Forget me notista. Oranssi-harmaa pipo on Karma Shopista.

Takista löytyy ystävän antama Irlannin tuliainen, pullonkorkki-pöllö :)

Converset kestävät yleensä uskomattoman pitkään mutta minua harmittaa ihan hurjana että ruskeat talvi converseni kestivät vain yhden talven kunnollisina. Liimaukset alkoivat pettämään. Mutta onneksi miulla on varakenkinä tälläiset remmikengät. 

En myönnä omistavani leggareita, nämä ovat kalsarit, piste. Juuri tälläisiä kelejä varten on pakko olla jemmassa yhdet tälläiset ja nämä ovatkin aika ihanat kevyttä neuletta olevat kalsarit, jotka löysin Hollannista katumarkkinoilta.

Nyt sunnuntain päätteeksi viltin alle lämpöiseen ja katselemaan elokuvaa! Ihanan pehmoista ja lokoisaa sunnuntaita!

1 viestiä:

Nöpöstiina kirjoitti...

Rukkaset ja pöllönappi on varsin ihanat :) Mie ostin viime kesänä ekat leggarini hameen kanssa syksymmällä käytettäviksi, mutten oikein tullut sinuiksi niitten kanssa... Mutta sukkahousuja en käytä (en!) kalsarit ne olla pitää!

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...