perjantai 13. tammikuuta 2012

Leeuwarden, Hollanti - Reissukuvia osa 2


Joulua Leeuwardenissa, jossa ystävämme asustaa. Jouluruokapöytään täytyi käyttää hieman mielikuvitusta, mutta loppujen lopuksi kaikki olivat hyvin tyytyväisiä meidän ihka omaan jouluruokaan. Perunoita, vegepihvejä, hollantilaista yrteillä maustettua perunamuussin tapaista juttua, juustoja, kalaa, salaattia ja jälkiruokapöydästä löytyi lettuja ja joulukakku. Ehkä ikimuistoisin jouluateria :)

Päiväkävely Leeuwardenissa:Nämä puut hymyilyttivät, ainoat havupuut mitkä Hollannissa huomasin. 


Kissoja oli myös paljon päiväkävelyllä, jotkut lähtivät kulkemaan meidän kanssa.Melkein kuin Pisan kalteva torni, mutta ei ehkä ihan niin vino. 


Kuuleman mukaan Leeuwarden on yksi niistä kaupungeista joissa on kanaaleja kaupungilla, niitä ei kuulemma montaa ole. 


Kävely päättyi Pannukakkulaivalle, josta onneksi saatiin heidän joulupäivänään vielä pöytä avuliaiden tarjoilijoiden ansiosta. Pannukakkulaivassa tarjoiltiin sekä makeita että suolaisia pannukakkuja. Suolainen pannukakku oli ihan mielettömän hyvää ja sitä sai vielä kotiin mukaan iltapalaksi kun pannukakku oli ihan pitsan kokoinen.

Pannukakkulaiva sisältä.


Onneksi kotiin lentäessä ihana auringonlasku tuli vähän piristämään matkailijan mieltä. Ei olisi tahtonut jättää tätä maata ihan vielä taakseen!

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...