keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kalenterin somistus ja somat paketit


Solidaarisuuskalenteri sai takikseen palan ihanaa turkoosia kangasta. Saksilla napsin vanhan päällyksen ylimmän kankaan pois ja ompelin uuden kankaan vain siihen päälle. Miun mielestä on tärkeää että oma kalenteri näyttää hyvältä, omanlaiselta. Kalenterin pitää innostaa suunnittelemaan mukavia tulevia päiviä. 

Liian myöhään muistin että halusin suunnittelemani lintuprintin (tämä oli osana printtiä jonka suunnittelin globe hopen printtikilpailua varten) kalenterin kanteen, ei sitä jälkikäteen oikein voi ommella. Tuli mieleen liimaaminen, mutta en taida omistaa mitään liimaa jota uskaltaisin kankaaseen laittaa. 

Joten lintu meni sitten kalenterin taskuun odottamaan oikeaa paikkaansa.

Silloin kun kerkeän tykkään panostaa lähettämäni postin ulkonäköön. Tässä taas pari kuvakansiosta löytynyttä:


Eräs tilaus lähti tämän näköisessä paketissa. Leikkasin retrotapetista sopivan kokoisen palan, taiteilin siitä pienen kirjekuoren taitellen ja liimaillen ja lopuksi vielä laminoin kuoren koska retrotapetti on aika haurasta materiaalia. Taakse tuli vielä dymolla ohjeet mistä paketti kuuluu aukaista.


Tämän kirjekuoren taiteilin vanhasta paperikassista ja päälle piirsin vapaalla kädellä. Harmitti tosin hurjasti että postista oli juuri loppunut pakkausteippi, joten en pystynyt teippailemaan kuorta sellaiseksi että se varmasti kestää, vaan ostin sitten kiireessä kuplamuovipussin ja laitoin paketin kuorineen siihen. Mutta ehkäpä paketti oli vielä mielenkiintoisempi kun vaatimattoman kuoren sisältä löytyi vielä mielenkiintoisempi :D

4 viestiä:

unisukka kirjoitti...

Hieno on. Luulisin ihan Erikeepperillä onnistuvan kankaaseen liimauksen, sitähän voisi vielä päälle sutia hiukkasen vedellä laimennettuna.

Inari kirjoitti...

Tuo paketti oli muuten varsin hymyilyttävä yllätys! Avasin sitä kuplakuorta keskittymättä, siinä sivussa, tehden samalla jotain muuta. Ja kun sieltä sitten paljastui toinen (paljon nätimpi) paketti niin hetken olin ihan hoomoilasena että hei, enkö mä muka avannut tän paketin jo?! Siinä vaiheessa oli pakko pysähtyä ja keskittyä vaan tähän pakettiin. Hymyilytti pitkään tuollainen kerroksellisuus ja piirtämäsi kukat. Tykkäsin <3 Enkä muuten raaskinut heittää paperikassikuortasi pois vaan säilöin sen tulevaisuutta varten.

unilaulu kirjoitti...

unisukka,

Niin totta, voisihan siihen varmaan ihan erikeepperiä laittaa (en tosin taida omistaa tällä hetkellä moista heh).

Inari,

Hih ihanaa ettei kuplamuovipaketti onnistunut pilaamaan sitä ja toimikin pienenä yllärinä! :)

ArualMaria kirjoitti...

Kivat kannet ja ihania kuoria.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...