maanantai 23. tammikuuta 2012

Hän sanoo ARGH

Viime päivinä on tuntunut vähän tältä:


Epäonnistumiset. Saavat toisinaan sellaisen olon ettei nyt jaksa oikeesti vähään aikaan edes yrittää. Vaikka niistähän pitäisi ottaa opiksi, ehkä, mutta silloin kun tuntuu että jokainen asia epäonnistuu niin  tahtoo huutaa että HEI CAMOON, ET OO TOSISSAS! (en tiedä kenelle tätä huudan, kenties jollekin ylemmälle taholle, karmalle tai vaan naapureille.)

Epäonnistunut raakasuklaa. Öljyt nousi pintaan ja muu tavara painui pohjalle.

Väriliitujen sulattaminen muoteissa -projekti, joka epäonnistui totaalisesti. Lopputuloksena oli likaisen näköistä löllöä ja kammottava haju..joka hei ei oo tainnut vieläkään lähteä kämpästä pois.

Epäonnistutaan ja harmistutaan. Pidetään hetki taukoa ja viiletetään sitten taas uusiin asioihin! En taida ihan vielä viilettää, keskitän ensin turhautumiseni asunnon raivaamiseen.

Niin ja paijataan kisua.

3 viestiä:

Inari kirjoitti...

Se on kyllä jännä että kun asiat alkaa epäonnistua niin sitten epäonnistuukin monta juttua peräkkäin. Tai ehkä se vain tuntuu siltä. Kai onnistumistenkin kanssa niin käy mutta sitä ei vaan huomaa yhtä hyvin.

Kyllä kohta taas onnistuu, varmasti!

Inka kirjoitti...

Voi ei, joskus käy näin. Mutta sitten onnistumiset taas tuntuu hurjasti paremmalta! Mullakin yksi pitkään tekemäni neuleprojekti osoittautui kooltaan ihan vääränlaiseksi, eikä ollut edes eka kerta kun lasken silmukat väärin :D

unilaulu kirjoitti...

Inari,

Enpäs ole tullut ajatelleeksi tuota toista puolta.. Mutta huh, toivotaan että onnistutaan taas pian! :)

Inka,

Totta, sitten kun taas onnistuu ja selättää jonkun projektin niin sitten onkin tosi iloinen. Mutta ihana kuulla että en ole ainoa näiden epäonnistumisien kanssa :D

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...