perjantai 30. joulukuuta 2011

Taakse jäi Amsterdam

Hoi Suomi! Hoe gaat het?

Reissusta on palattu, tosin hieman surullisin mielin koska eihän sitä olisi halunnut sanoa heippa maailman kauneimmalle kaupungille Amsterdamille. Helsinki-Vantaan lentokentälle laskeuduttua meitä tervehti pimeä ja kolea Suomi. Oli hassua että sitä hieman järkyttyi kun yhtäkkiä kuuluikin suomea kaikkialta..

Eräästä kaupasta löysin pienen taskukokoisen Amsterdam -moleskinen. Parhaimman opaskirjan kirjoitat itse. Kuljetin tätä mukanani kirjoittaen pientä matkustuspäiväkirjaa ja ylös paikkoja joissa kävimme. Tämä kirja tulee olemaan tästä lähtien mukanani kaikilla reissuilla, ja tilaa jätän Amsterdamille lisää koska aion palata sinne vielä takaisin :)

Mutta vielä en enempää matkasta jaa, koska pari päivää menee reissusta palautumiseen. 

Olen nopeasti kurkkinut eri blogien itse tehtyjä lahjoja, aivan ihania pehmeitä paketteja on näköjään tullut tehtyä paljon, villasukat onkin ehkä ihanin joululahja. Mutta yhden aivan uskomattoman lahjaidean löysin Run With Scissors -blogista. Lahja jonka takia on täytynyt olla sneaky koko vuoden ajan ettei tämä ole paljastunut toiselle: kirjoittaa rakkauskirjeitä muistivihkoon omalle kumppanille, maustaen elokuvalipuilla ja valokuvilla, kaikella mikä muistuttaa yhdessä tehdyistä asioista. Ja tosiaan yhden kokonaisen vuoden ajan. Miten ihana lahja ja muisto yhteisistä hetkistä!

Dui (kuten hollannissa sanotaan)! 

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...