lauantai 12. marraskuuta 2011

Urakkaa ja näistä inspiroidun

Kaksi päivää on lähes aamusta iltaan äherretty käsitöiden parissa. Hieman stressaavaa kun on deadline tiedossa, mutta samalla myös ihanaa. Pitkästä aikaa saa oikein kunnolla uppoutua käsitöihin! Toivottavasti tästä urakasta taas selvitään :)

Käsitöitä tehdessä kuuntelen musiikkia tai katselen elokuvia. Yleensä se on jotain joka inspiroi ja innostaa. Hiljaisuudessa ei yksinkertaisesti voi tehdä mitään. Tässä tulee pari sellaista jotka ovat suosikkejani erityisesti käsitöitä tehdessä:

Husky Rescue on bändi jonka levy on lähes kulutettu puhki soittimessani. Heidän musiikistaan löytää kokonaisen maailman täytettynä taikuudella ja kauneudella..

Peter rabbit on ollut aina suosikkihahmojani. Miss Potter - Beatrix Potterin, tämän erittäin taitavan naisen, elämästä kertova elokuva jossa piirroshahmot heräävät sadunomaisesti eloon ja jossa muistetaan että itseen on uskottava aina.

Where the wild things are...voisiko sitä uppoutua mielikuvitusmaailmaan yhtään paremmin?

(Minua hieman naurattaa kun joskus katselen että millä hakusanoilla blogiini on eksytty. Sieltä usein löytyy "tilkkutyöt". Ja olen huomannut että tuo yksi ja ainoa tilkkutöihin liittyvä merkintäni sinnittelee hyvin paljon Katsotuimmat merkinnät -osiossa. Ja se on vielä niissä epäonnistumiseen liittyvä merkintä! Taitaa johtaa harhaan kaikkia innokkaita tilkkutöistä kiinnostuneita :D)

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...