perjantai 28. lokakuuta 2011

Vanhentumista ja unohtuneita töitä

Vuosia täyttäessä ei ne lahjat, vaan se rakkaiden seura on kaikkein parasta. Vaikkakin itse tykkään hurjana lahjoa toisia, mutta se onkin ihan eri asia! Hauskaa kahvittelua ja karvaistenkin otusten kanssa oleilua oli tällä kertaa :)

En ole hetkeen kerennyt tekemään käsitöitä, mielessä on ollut kaikenlaiset koulujutut ja asunnon armottomat siivoamiset. Mutta huomasin flickr kansiossa muutaman vanhan työn jotka eivät ole blogiin päässyt ja aion jakaa niitä nyt tulevina päivinä. Pääosin kirjansidonta töitä. 
Tässä ensimmäinen (lisää karvaisia otuksia):


Tämä pupu olikin aika surullinen otus aluksi, koska omisti sinisen korvan. Mutta loppujen lopuksi kaikki päätyikin hyvin, susi ei syönyt koska ei tunnistanut tätä pupuksi ja on hienoa olla erilainen ja sitäpaitsi pääsihän pupunen muistivihon kanteenkin! Coptic -sidonnalla sidottu kirjanen, kansien värityksen takia sisälsi valkoista ja sinistä paperia.

2 viestiä:

Nokkonen kirjoitti...

Jälleen kerran ihana ja inspiroiva idea :) Enpäs ole itsekään tajunnut (kuinka tyhmä sitä voi olla..) kokeilla laittaa värillistä paperia tuonne väliin... Taidanpa koklata taas kun alan sitomaan nuita.

unilaulu kirjoitti...

Nokkonen,

Ihanaa että inspiroi! Kirjojen väliin sopii lähes mitä vaan, papereista kankaisiin :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...