sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Oodi blogeille - sunnuntaita

Tälläisistä aamuista tykkään:

Kun herää ja tajuaa ettei ole kouluaamu. Sulkee silmänsä vielä hetkeksi ihan vain siitä ilosta ettei ole kiire mihinkään. Kohta Viivi-neiti ilmoittaa että on huomannut emäntänsä heränneen. Kävellään yhdessä keittämään kahvia, Viivi puskii koko ajan jalkoja vasten. Kahvikuppi kädessä rojahtaa sohvalle vilttien alle ja avaa tietokoneen. Katsoo onko jossain kaivattu ja sitten avaa bloggerin. Lukemisto osiosta huomaa kivojen blogien nousseen esille ja klikkaa niitä auki välilehtiin. Kohta välilehtiä onkin avoinna yli kymmenen.
Sieltä löytyy juuri nyt muunmuuassa uskomattoman ihanan värikkäitä muistivihon sivuja (Alisa Burke), graafikon arkea mm sisustus innostuksella (Visuaalisesti vaativa), värikarttoja (Ikomi), arkea ja ajatuksia hauskoin ja taitavin kuvituksin (Nanainen) ja kivoja ompeluideoita (Sew Tara). Ja tässä vain murto-osa näistä.

Blogeissa kahlailut saakin inspiraation kohoamaan niin korkealle että unohtaa kokonaan aamupalan syömisen ja sen sijaan tahtoo tarttua mahdollisimman moniin omiin projekteihin.
Tietokoneen kansi kiinni, läiskis. Hyvää sunnuntaita! :)

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...