maanantai 5. syyskuuta 2011

Ruutupaita ja herkuttelua

Kun pitäisi esimerkiksi kirjoittaa päättötyötutkielmaa kaikki muu on vain niin paljon mielenkiintoisempaa! Huomasin hyllyssä lojuvan maalarinteipin ja sen jälkeen mielessäni alkoi syyhyämään sillä leikkiminen. No kohta olinkin sitten lattialla teippailemassa paitaan ruudukkoa.. 
Jossain vaiheessa tekemistä kävi päässäni pienet epäilykset mutta ihan turhaan, paidasta tuli hurjan kiva! Teippiä vaan suojaksi ja maalilla tuputtamaan. Häivytin joitan reunoja ja toiselta puolelta jatkoin rivin ylemmäksi ettei siitä tulisi liian symmetrinen.

Tein viikonloppuna taas mukavan reissun ystävän luokse Hämeenlinnaan. Nautittiin aurinkoisista päivistä ja käytiin katsomassa rannalle tehtyä taidetta.. Syötiin hyvää ruokaa ja maistoinkin aivan uskomattoman hyvää vegaanista dippiä! Paljon parempaa kuin tavalliset dipit. Ja sain vielä ohjeen matkaan..


Joskus herkututtaa! Nyt dippi on jääkaapissa tekeytymässä, toivottavasti onnistuin tekemään siitä edes puoliksi yhtä hyvää. (huomatkaa myös ylemmässä kuvassa pakollinen vinyylikulho tekele)

4 viestiä:

Laura kirjoitti...

Hieno paita. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno paita! Mutta siis, miten se on tehty? Anna vinkkiä, tahtoo kanssa koettaa askarrella vastaavanlaisia :).

unilaulu kirjoitti...

Anonyymi,

Tää paita on tosi simppeli tehdä. Eli tarvitset maalarinteippiä, paidan ja kangasmaalin. Tein maalarinteipillä tuollaisen ruudukon, eli vedin teipillä pystyyn ja vaakaan..sitä voi itse sommitella että tahtooko viivoista suoria vai menisikö ne vaikka vähän vinoon. Sitten vain tuputtamaan maalia kankaalle, maalarinteippien väliin. Kun olet saanut maalin laitettua poistat maalarinteipit ja se on siinä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti! Hih, no niinpä tietysti, olisin voinut ehkä hoksata asian jos, olisin malttanut hetken miettiä :) jotenkin tuo kuva hämäsi minut sillä tavalla, että kuvittelin nuo ruudet maalarinteipiksi, mut nehän oli jo valmiit ruudut :) t. nimimerkillä Pitkätpiuhat

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...