perjantai 2. syyskuuta 2011

Kun tulee syksy

Kun syksy alkaa pikku hiljaa lähestyä, alkaa tulemaan tietynlaisia intoja.. (tiedän, lupasivathan ne vielä melkein kaksikymmentä astetta, mutta onhan jo syyskuu, joten tämä on sallittua!)

Innostusta tehdä kaikkea uutta..saada inspiraatiota hienoista blogeista ja selailla kansalaisopiston mahdollista tarjontaa..

Kaivaa paksuja ja pehmeitä neuleita esiin kaapista, kirpputoreilta ja kaupastakin.. (Ja kadehtia heitä jotka oikeasti jaksavat itse neuloa moisia!)

Hukuttautua kirjoihin.. Ensin hukuttautua kirjastoon ja kantaa sieltä iso säkillinen luettavaa kotiin. Asettautua mukavasti siihen omaan lukupaikkaan lämpimän juoman kanssa ja uppoutua sivuille.. Aloitin eilen juuri kuvassa olevan kirjan lukemisen ja luinkin heti sata sivua yhdeltä istumalta. Tämä ei ole vain lasten satu, sopii todellakin vanhemmillekin luettavaksi. Kirja on ollut mielenkiintoinen ja jännittävä.. Minulla on aina tiettyjä kausia jolloin luen paljon, joskus en lue ollenkaan. Kesän aikanakin pitelin kädessä monta kirjaa mutta en tainnut lukea ainuttakaan loppuun..

Pyöräillä! Syksy on jotekin ihaninta aikaa pyöräillä, tehdä pieniä retkiä järven ympäri tai kaukaisimmille kaupunginosille. Onneksi sain lainaan puoleksi vuodeksi pyörän, omani varastettiin.

Ja tietenkin polttaa kynttilöitä..

Meinasin lisätä listaan vielä elokuvat, mutta katson niitä oikeastaan aina paljon.. Olen omanlainen elokuvafriikki.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...