tiistai 30. elokuuta 2011

Vanhoja askarteluja

Viime viikolla kävimme läpi tietokone painajaisen..kovalevy rikki ja liikkeestä sanottiin että sieltä tuskin saa pelastettua mitään. Mutta sitten tapahtuikin ihme ja kone tuli kotiin korjattuna ja suurinosa tiedostoista oli tallella. Nyt pitäisi oikeasti tajuta laittaa asiat levylle taikka hommata se ulkoinen kovo.

Pelastettuja tiedostoja katsellessani sieltä löytyi asioita joita en edes muistanut tehneeni. Ripottelen niitä pari tähän. Teemana on askartelu paskartelu. (Kuvat taannoin otettu hätäisesti vanhalla digikameralla)


Tein ystävälle lahjaksi kaksi taulua. "Would you like to join me for a cup of coffee/tea?" Käsin piirsin ja kirjoitin, paperia paperin päälle. :)

Tea time -kortti, jonka halutessaan sai seinälle ja sisältä löytyi lempi teetä.


Kaunis sininen lasipullo löytyi joskus jonkun pikku liikkeen "ota tästä" korista. Päätin että siitä tulee pullopostia pullo.. Eikö olisikin ihanaa löytää joskus pullopostia? Sujautin pulloon kirjeen..vielä se löytyy hyllyltä, mutta pitäisiköhän se vapauttaa jonkun löydettäväksi..?


Kirjanmerkkejä tein joskus paljon.. Niitä ei ole koskaan liikaa. On tylsää heittää kirjan väliin joku lattialta löytynyt kuitti..kun olet lukemassa jotain hyvää kirjaa, on sinne väliin kiva sujauttaa nätti kirjanmerkki odottamaan että pääset jatkamaan. Tämä meni ystävälle ja kirjanmerkkiin kirjoitin hänen lempirunonsa.

Kortti. Pidän Tommy Tabermannin runoista..

Jos sinä olet omenapuu/ tahdon minä olla omena./ Jos sinä sytyt tuleen/ tahdon minä olla vesi tai herkästi syttyvä aine./ Jos sinä hukut/ tahdon minä olla pohja tai virta. / Jos sinä katsot kauas/ tahdon minä olla etäinen piste./ Jos sinä suljet luomesi/ tahdon minä olla äkillinen pimeys.

Yksi hassu sivu vain päiväkirjan välistä, joka tahtoi päästä tähän.


0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...