maanantai 1. elokuuta 2011

Ralleja karkuuuuuuun

Lapsena rallit olivat hirvittävän jännittävä juttu. Kotipihan ohi kiitävät autot ja nimikirjoitukset. Joskus ala-asteella keräsimme retkikoulurahaakin pitämällä parkkipaikkaa ja kioskia.
Mutta nykyään sitä närkästyttää koko asia, kun tietää että mikä hälinä tänne kaupunkiin oikein tulee. Joten ralleja lähdettiin karkuun maalle..enään ne autot eivät mene kotipihankaan vierestä.

Puihin on ilmestynyt omenoita..


Nautittiin hyvää grilliruokaa, vartaita joissa oli kylmäsavutofua, soijanakkeja ja kasviksia.


Ja kävimme seikkailemassa Hitonhaudalla. En ollutkaan käynyt siellä aikoihin. Hitonhauta on jääkaudenaikana muodostunut rotko joka on paikoin yli 20 metriä korkea. Rotkonpohjalla kulkee luontopolku..

Joissakin kohdin kallioseinämiä pitkin solisi vesi..Kallioseinämissä oli myös pari luolaa joihin oli tietenkin pakko vääntäytyä..


Luonnosta pitää muistaa nauttia..


Mu-mu-mustikat on kyllä parhaimpia suoraan metsästä syötynä!

Lisäksi saunottiin, uitiin paljon (on muuten uskomattoman ihanaa vesijuosta järvessä! niin paljon mukavempaa kuin kloorivedessä ja lisäksi maisemat kannustaa jatkamaan pidemmälle), soudettiin ja otettiin aurinkoa.

1. päivä Elokuuta. Hei hei Heinäkuu, olitkin tänä vuonnakin hurjan mukava kuukausi.

Elokuussa voisi olla tiedossa pienimuotoinen arvonta, johon pääsisi muutama tekeleeni joita en ole osannut vielä antaa oikeisiin käsiin. 

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...