perjantai 26. elokuuta 2011

Paidat - yksinkertaista koristelua

Olen printti tyttö. Lähes kaikissa t-paidoissani on jonkinlainen printti.. Vaatekaapistani löytyi kaksi perus t-paitaa ajatuksella että aina niitä perupaitoja tarvitsee! Mutta ei ole kamalan paljon tullut tarvittua.. Joten jotain niille on tehtävä että tulevat käyttöön.

Muistin "sekalaista näprättävää sälää" -kassissani olevan paidan.. Minulle on ajautunut Andy eats only candyn ihanalla printillä oleva paita joka on hyvin kauhtunut ja pieni..Ensinnäkin pahoittelut rypyistä, olin laiska kaivamaan silitysrautaa. Leikkasin ja ompelin printin kiinni siksakilla mustaan paitaan ja hei hyvältä näyttää! Kiva saada hemmot käyttöön! Ja näille kavereille muuten ei kannata sanoa vastalauseita, ne pian oikeasti tulee syömään housut.


Punaiseen paitaan tuli jälleen kerran tästä kirjasta printti. Miun piti peuran seuraksi tehdä vielä lehtikuvioita oikeilla lehdillä, mutta unohdin ulkona reippaillessa keräillä niitä. Mutta on hyvä näin.

Meidän neiti taitaa toivoa tulevansa isona ompelijaksi! Koska aina kun häärään ompelukoneen äärellä ja hetkeksi nousen siitä pois..

..käy näin! Tuoli ja pöytä valloitettu!

Ja sitten sitä näytetään niin viattomilta ja söpöiltä.


Ikkunalaudalla majailee pehmoinen koti.. Siellä taidetaan nähdä vain kukkaisia ja vaaleanpunaisia unia.

1 viestiä:

Jokke kirjoitti...

Jes, tuo recycle printti on minunkin lemppareita.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...