maanantai 15. elokuuta 2011

Kirjepapereita ja kimalletarroja

Muistatteko lapsuuden monet kirjekaverit? Söpöt kirjepaperit joita haalittiin tiimarista monituiset pinot ja kirjeet jotka täytettiin kysymyksin; mitä sulle kuuluu? mikä on sun lempiväri ja lempiruoka? kuka on sun paras kaveri? Kerrottiin että mulle kuuluu hyvää, tänään oli matikkaa koulussa ja naapurin mikko on vähän rasittava. okei, en keksi enempää kirjoitettavaa. moikka! ps. kirjoita pian! ja suljettiin värikkäillä tarroilla.
Vaikka nämä kirjeet eivät olleet ehkä sanallisesti rikkaimpia mutta siltikin olivat ja ovat yhä kullan arvoisia..


Kauniisti kuvitettu Emmi Jormalaisen Kirjoita pian -kirja tarttui käteeni kirjastosta ja nosti nämä muistot pintaan. Tykkäsin kovasti.

Lisäksi..

Toinen sarjakuva rakkauteni on Milla Paloniemen Kettu ja minä, "pieni tarina joka kertoo haaveista ja haaveiluun pysähtymisestä, sekä tietenkin luonnosta." Tahdon myös kettu ystävän! Täydellinen kirja pienille haaveilijoille todellakin.. Ihanan erilainen verrattuna Millan aiempiin tekeleisiin. Millan tunnetuimpia on varmasti Kiroileva Siili, josta en ole oikein koskaan osannut innostua. En vaan osaa -sarjakuviin sen sijaan pystyy aika hyvin samaistumaan!

1 viestiä:

Laura kirjoitti...

Moi! Mun blogissa on sulle tunnustus. Hyvää viikonloppu!

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...