maanantai 25. heinäkuuta 2011

Päivien kulua

Viime päiviin on kuulunut paljon kaikenlaista.. Naurua, aurinkoa, ystäviä, reissuja, vähän itkuakin, aiemmin mainitsemani ilosaarirock (oli ihanaa, niin vapaaehtoistöissä kuin vapaa-ajallakin, ja hei kyllä me taidettiin viedä se aurinko mukanamme!), juhlimista, kaatosateessa pomppimista, sekoilemista, kirpputoreja, tanssimista..

Ja vielä kuvinkin jotain..

Auringonkukkia

Lisää puu -printtejä

Ehkä sympaattisin kettu -kaulakoru jonka olen nähnyt! Olihan se saatava kettu aiheisista käsityöjutuista kuuluvaan kokoelmaani. Ketut vain jostain syystä viehättävät..

Kirpputorille tavaroiden ja vaatteiden kasaamista. Eteeni sattui mekko, joka on kulkenut jo kerran ystävän vaatekaappiin ja sieltä vielä takaisin.. Mutta kun pohdin mekon hinnoittamista mieleeni tuli että..ehkä jokaisella tytöllä täytyisi oikeasti olla edes yksi mekko vaatekaapissa? Vaikken mekkoja oikein osaa käyttääkään, mutta ehkä jonain päivänä (kaverit, älkää tukehtuko kahviinne nyt siellä).. Ja koska tämä oikeasti on ihana..

..mekossa on kivat yksityiskohdatkin.

Käsityöjuttuja on pyörinyt paljonkin päässä. Mutta aika on mennyt lähinnä kesästä nauttimiseen ja paikoissa pörräämiseen. Vaikka se tavallaan harmittaa ettei käsitöitä ole suuresti tullut tehtyä, mutta silti on ollut ihana ottaa vapaata vähän kaikesta tekemisestä.. Ja sehän saa vain tuon sisällä piilevän innon jossain vaiheessa taas räjähtämään, kun aikaa tulee!

Tässä yksi asia jota olen pyöritellyt mielessäni, kun löysin kirpputorilta kirjan jossa on aivan ihania Monique Gorden kuvituksia..Tuntuu että ne pääsevät vielä koristamaan uusien muistivihkojen kansia..

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...