lauantai 18. kesäkuuta 2011

Aarteita


Rakastan vanhoja kirjoja. Niissä on jotain sellaista aivan omaa tunnelmaa.. Ne on aarteita. Antikvariaateissa ei voi muuta kuin huokaista hipellessä vanhoja kirjoja..
Siksi myös tykkään antaa vanhoille kirjoille uuden elämän muistivihkoina. Mutta jotkut kirjat ovat niin erityisiä etten voisi edes kuvitella hajottavani niitä osiin ja uudelleensitoa (rebound, englanniksi hieman järkevämpi sana).
Tässä pari kirjaa jotka on pakko esitellä;Ikuisia ajatuksia, valmistettu 1940.. kirja sisältää tosiaankin niitä ikuisia ajatuksia kaikesta mahdollisesta.

"Ihmeellinen voima - Kirjalla saattaa toisinaan olla vallan ihmeellinen voima. Se voi ratkaisevasti vaikuttaa lukijansa luonteen muodostumiseen ja määrätä hänen ajattelutapansa suunnan, jopa hänen elämänuransa ja tulevan toimintansa. Hannes Salovaara"


Tämä on ehkä maailman hienoin opaskirja. Ja Lontoo, oih! Itse kirjassa ei mainita milloin tämä on valmistettu mutta google kertoi että voisi olla 1932 / 1933 suunnilla.


Karttoja kirjan välistä löytyy monin kappalein..

 ..ja kuvia myös. Piccadilly Circus.Kaksi jälkimmäistä kuvaa netistä.
Ja sitten omaan ihanuus osioon pääsee vielä ne vanhat kirjaston kirjat kortteineen ja taskuineen. Jossain kaappieni perukoilla on oikein kunnon vanhoja kirjastotaskuja, mutta en nyt millään löytänyt niitä. Näistä on lähtenyt inspiraatio MMM-vihkojen pieniin taskuihin.


Kirpputorilta löytyi täydellisin hippireppu! Kesäinen, tämä täytyy ottaa mukaan festareille.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...