torstai 5. toukokuuta 2011

Bind it all ja kierrevihot


Tässä siis BIA, eli Bind it All -laite. BIA:lla voi rei´ttää kannet ja sivut helposti ja painaa kierteet kiinni vihkoihin. BIA:a, kierteitä ja erilaisia kivoja oheistuotteita (valmiita kansia, sivuja, vihkojen solkia ym) myydään monissa nettikaupoissa kuten Heinikka, Sinelli ja Finnstamper.

Miten se sitten käytännössä toimii? Tässä nyt vain suurinpiirtein kirjanteko prosessi, niin että saa edes hieman pientä mielikuvaa laitteen toiminnoista.

Asetetaan kannet/sivut rei´ittimeen.

Väännetään vivusta ja meillä on reiät! Laitteella voi rei´ittää paksumpaakin materiaalia onnistuneesti ja papereita tosiaan nippuina.


Kierteitä myydään monessa eri koossa, koot on merkattu incheinä, ei kannata antaa niiden hämätä.

Asetetaan oikean kokoinen kierre rei´itettyjen sivujen ja kansien läpi.


Tarkistetaan mitalla kierteen oikea koko ennenkuin kierteet painetaan kiinni.


Asetetaan kirja kierteiden painamis kohtaan ja väännetään samasta vivusta kuin rei´itettäessä.

Ja näin meillä on vihko :)

5 viestiä:

Laura kirjoitti...

Kiitos hyvästä ohjeesta. Käyköhän tuolle kierteelle sama kone kuin se, jolla laitetaan niitä littanoita selkämyksiä?

unilaulu kirjoitti...

Laura,

Mie en kyllä nyt valitettavasti yhtään osaa sanoa, en saa millään päähän millaista laitetta tarkoitat. Jos raaskit niin voithan tilata pienen paketin kierteitä ja testata.

Laura kirjoitti...

Moi! Kiitos vastauksesta. Täytyypä kokeilla. :)

Hosuli kirjoitti...

Mahtava merkintä! Kiitos!!

Selailin askartelukauppojen hintoja, ja vaikka tiesin, että nämä sidontalaitteet on kalliita yllätyin silti. Selasin myös toimistotarvikkeita myyviä nettikauppoja ja sieltä saa paljon halvemmalla, tosin laitteet on vähän erilaisia, mutta kierteet niilläkin vihkoihin saa. :)

unilaulu kirjoitti...

Hosuli,

mukavaa että pidit :)

Joo kalliita ne ovat, johtuen varmaankin myös siitä että ne eivät ole suomessa niin tunnettuja kuin ulkomailla. Mutta mitä tuosta Bind it all -laitteestani voin sanoa niin on kyllä ollut hintansa väärti vaikka onkin pikkuinen laite. Satoja kirjoja sillä on rei´itetty ja sidottu eikä ole kulunut miksikään. :)

Itse en ole toimistotarvikkeita myyviin nettikauppoihin tutustunut, mutta kannattaa ihmeessä pitää silmällä jos sieltä löytyy samanlainen aarre halvemmalla.

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...