sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kalentereita

Minun on aina ollut kamalan vaikea löytää se juuri täydellinen kalenteri itselleni. Kirjoitustilaa ei saa olla liian vähän, koska usein tulee kirjoitettua muistiinpanojakin kalenteriin ja kaikkea pientä turhaa koska olen sellainen ihminen että jos se ei lue jossain - en myöskään muista sitä. Ihan vaikkapa roskien vieminen tai kaupassa käynti. 
Tämän takia vuonna 2009 päätin tehdä itse itselleni kalenterin.


Paljon taskuja, joihin laittaa tärkeitä asioita, kuten lippuja ja kuitteja.

Muistilappuja ja klemmareita.

Ei ollut mahdollisuutta kaksipuoleiseen tulostukseen, mutta loppujen lopuksi se ei haitannut, koska esimerkiksi töissä ollessa tuli kirjoiteltua paljon muistiinpanoja tyhjille sivuille ja liitettyä kaikenlaisia lappusia klemmareilla kiinni.


Kalenterisivujen välissä oli piristäviä kuvia.

 Ja myös ylijäämä papereita lisää muistiinpanoja varten.


Takakannessa A.W Yrjänän lempi sitaattini, "Todellisuuden takana ei ole mitään."
Muoviset kannet oli otettu vanhasta vihosta, välilehdetkin käytettyinä ja tulostus kierrätetylle paperille. Kannen kuva taisi olla jostain scrappi paperista.

Tämän kalenterin jälkeen ei ollut jaksamista tehdä uutta kalenteria ja käsiini tarttui silloin Solidaarisuuskalenteri 2010. Tykkäsin tuosta kalenterista hauskojen tekstien takia ja olihan se hengeltään minunlainen. Mutta pienuus kävi taas ongelmaksi, sivut oli aivan täyteen tupattuja jokaisena päivänä. Monilla ystävillä oli sama kalenteri ja piti sitä hieman muokata ettei sekoittunut toisten kalentereihin.
Tällä hetkellä kalenterinani toimii Moleskinen weekly calendar, missä on mukavasti kirjoitustilaa. Olen aina tykännyt Moleskineista, niissä on sitä jotain tietynlaista tunnelmaa. Mutta eihän näistä mikään korvaa itse tehtyä kalenteria! 

Ihanaa, vapaa sunnuntai. Sen kunniaksi voisi ehkä ommella pitkästä aikaa.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...