sunnuntai 27. helmikuuta 2011

The gorgeous blogger


Voi että, aivan ihana hitaan sunnuntaiaamun piristys oli kuulla tämän tunnustuksen saamisesta. Ensimmäinen tunnustus ikinä! Kaunis kiitos tästä kuuluu ihanan blogin pitäjälle Jokkemaalle.

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?
Tämä blogi lähti käyntiin Marraskuussa 2009. Sitä aikaisemmin minulla oli ollut pari muuta blogiyritystä, jotka jäivät uupumaan matkalle.

2. Mitä käsittelet blogissasi?
Arjesta pakoilemista käsitöiden avulla, toisinaan pölisten vähän aiheen vierestä muista vihreistä asioista.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No se on miun blogi! :D Voi apua, mitähän tähän vastaisi. En nyt tiedä kuljetaanko tässä nyt mitenkään suuremmin erityisyyden puolella.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Blogit on aina kiinnostanut suuresti ja into oman blogin pitämiseen on aina kihelmöinyt mielessä. Sitten kun tämä käsityöinnostus alkoi jo pursuilemaan ja kaverit alkoivat kyllästymään kuulemaan höpinöitäni niistä - syntyi tämä blogi. Sitä varten että sain tallettaa tekeleitäni johonkin ja se on ollut suurta plussaa että tänne on eksynyt hieman lukijoitakin (:

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Mm, olen joskus aivan yli-innokas yllättämään ystäviäni tekeleilläni että toisinaan ne eivät kerkeä tänne blogiin. Omaan blogipäivytys tahtiin saisi tulla mielestäni välillä parannusta, mutta ei näille kiireille vaan oikeasti aina voi mitään.
Ulkoasusta - nauratti hieman kun opettajan kanssa mietittiin tuota päivämäärän ja otsikon kummallista väliä varmaan puolitoista tuntia. Sitten kun se saatiin kuntoon räpläämällä css koodia, esittelin luokalle hieman bloggerin ominaisuuksia ja epähuomioissani painoin tälle blogille, enkä testiblogilleni, että vaihda ulkoasua - jonka jälkeen kaikki onnistuneet muokkaukset katosivat. Että näin. Ja eiii ärsyttänyt yhtään, ei.


Tämäkin tunnustus on tainnut kiertää lähes kaikilla seuraamillani blogeilla (joka tarkoittaa sitä ettei täällä ole muita kuin upeita blogeja!)
Mutta yhdelle blogille tämän tunnustuksen jaan ja se on:
Jennike.

Loma alkoi ja olen lähdössä Tampereelle pariksi päiväksi, toivottavasti kerkeän käymään yhdessä Tampereen inspiroivimmista liikkeistä - Forget me notissa. Ja tietenkin juoksentelua kirpputoreille! Reissun jälkeen paneudutaankin sitten ahkeraan kirjojen väkertämiseen, koska tulevana viikonloppuna täytyisi sitten olla pöytä pystyssä.

0 viestiä:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...