perjantai 28. tammikuuta 2011

Kirja retro kansilla

Kirjansidonta on kyllä ehdottomasti se mitä tykkään tehdä eniten. Viime aikoina sitä on harmiksi tullut tehtyä kamalan vähän, lukuunottamatta kierreselkäisiä MMM-kirjoja. Mutta nyt viimein uutukainen kirja.
 

4 viestiä:

niminami kirjoitti...

Mielettömän kivan kirjasen olet tehnyt. :) Vitsit kun itsekin osaisin.. Joskus olen saanut kaverilta ohjeet vähän samantyyppisen kirjan sidontaan, mutten ole vielä kokeillut. Itse kun olen hulluna kaikenlaisiin pieniin ja vähän isompiinkin muistikirjoihin. <3

pst. Nyt myös niminami blogspot.comissa! :)

unilaulu kirjoitti...

Kiitos! :) Juu sama juttu, olen aina ollut hulluna erilaisiin muistikirjoihin ja siitä samaisesta innostuksesta tämä omakin harrastukseni lähti :)
Käytin tässä kirjassa coptic binding sidontaa ja se ei ole ollenkaan vaikeaa, siitä vain kokeilemaan! Ja neuvoja saa ihmeessä kysellä minultakin.

oi hienoa, täytyy käydä kurkkaamassa sinua!

Nokkonen kirjoitti...

Tätä aijon muuten kanssa kokeilla,rakastan noita ns.kollaasijuttuja,oli ne sitten tauluja,kirjankansia tai mitä tahansa...Pakko saada joku tuommoinen itse väsättyä..Mä vähän luulen että jengi saa tänä vuonna PAAALJON itsesidottuja kirjasia joulupukilta..Eiku muorilta ;)

unilaulu kirjoitti...

Nokkonen,

tämä taisi olla jopa joku sivu jonka löysin jostain kirjasta valmiina. Mutta kollaasit ovat kyllä kivoja, tykkään tehdä niitä lakan kanssa vähän kaikkeen - tällä hetkellä on ikuisuusprojektina vanhoilla kotilieden mainoksilla päällystetty pieni pöytä.

itsetekemät kirjat ovat olleet kyllä erittäin suosittuja lahjoja hih! :)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...