torstai 21. tammikuuta 2010

Asiaa aiheen vierestä - luonnollisempi ihonhoito

Siinä vaiheessa kun kaveri kysyi "mitä sä oikein kokkaat?" etsiessäni lisäystä ihonhoitoihini, nauroin että nyt taidan olla aika hyvässä mallissa tämän asian suhteen.

Ihonhoitoni koostui vielä joskus järjettömistä tököteistä joita mediassa koko ajan markkinoidaan, mutta ihan tässä muutenkin ekompaan elämään herätessä sitä on alkanut ottaa asioita periaattella "mitä en laittaisi suuhuni, en myöskään iholleni." Koska elimistöönhän se kaikki loppujen lopuksi päätyy. Ja pelkkää huijaustahan ne mainokset loppujen lopuksi on, ainakaan oma naamani ei niillä koskaan paremmaksi muuttunut.
Kuvassa: Iso vihreä pullo luomua kylmäpuristettua ekstraneitsyt oliiviöljyä (ihonpuhdistukseen), pienempi vieressä  luomu pellavaöljy (uusin löytö, silmänympärys voiteena), kiteistä luomu hunajaa (ihon kuorintaan, kasvonaamioihin), himalajan kristallisuolaa (ihon kuorintaan öljyn kanssa), kylmäpuristettua kookosöljyä (kosteusvoiteena) ja käytettyjä kahvinpuruja (hunajan kanssa kuorintana, vilkastuttaa verenkiertoa). Ja tietenkin myös suuhun!


Kun itse en ole mikään sanataituri, niin tässä linkkejä hyviin blogeihin joista on itselle ollut paljon apua (mutta kysyä saa minultakin):
Kemikaalicocktail
Daily Eko
Green Fashion Freak
Ja lisäksi Oil Cleansing Methodista täältä.

ps. Kookosöljy on ihan ihme öljy! Käy mm lemmikeillekin, tekee turkista vahvan ja kiiltävän. Minun kissa rakastaa sitä ja syö ihan pelkiltään (ryntää luokseni kun näkee ja haistaa kun levitän sitä itseeni), mutta konsteja on monia kuten piilottaminen ruuan sekaan. Ja talvisin kun kissan turkki on joskus kamalan sähköinen ja se on kissalle kipeää, kookosöljyä hieman levittäen turkkiin ja ongelma on poissa.

2 viestiä:

Jokke kirjoitti...

Minä en ole paljon muutenkaan "kauneudenhoitoon" panostanut enkä ole kaupasta ihmerohtoja ostellut. Mainosmiesten ketkuilua ne vaan ovat, luodaan kuluttajille tarpeita... Ostin kyllä kirjan, jossa neuvotaan tekemään itse rasvat ja muut. En sitten kauheasti jaksanut keitellä, kun esim. manteliöljy ja kookosöljy ovat niin hyviä sellaisenaan.

Emilia kirjoitti...

Mainosmiesten ketkuilua todellakin. En itsekään ihmeemmin jaksa mitään keitellä, sellaisenaan menevät tai miksaten toisiinsa:)

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, jokainen kommentti tekee miut iloiseksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...